Tilaus- ja toimitusehdot

(Voimassa 25.10.2017 alkaen)

Riika Tuohilampi Design, y-tunnus 2862653-1, myy tuotteita ja graafisen suunnittelun palveluja Suomeen Holvi-verkkokaupan välityksellä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen verkkokaupasta

Verkkokauppa toimii Holvi-palvelun yhteydessä. Holvi Payment Services Oy on maksulaitos, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Verkkokaupassa maksuvaihtoehtoina on suomalaiset verkkopankit sekä korteista Visa ja Mastercard.

Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi kuitin ostoksestasi. Vastuu yhteystietojen oikeudellisuudesta on tilaajalla, joten tarkistathan, että antamasi tiedot on kirjoitettu oikein.

Toimitus

Jos tilaamiasi tuotteita on varastossa, lähetetään ne heti seuraavana arkipäivänä tilauksen vastaanottamisesta. Lähetämme kaikki tilaukset viimeistään 7 arkipäivän kuluessa. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, otamme sinuun yhteyttä.

Toimitustavat- ja hinnat
  • Kirje, jaetaan postilaatikkoon. Postikulut 2€, toimitusaika 2-3 arkipäivää.
  • Postipaketti isommille tilauksille. Postikulut 5,20€, toimitusaika 2-3 arkipäivää.
  • Pikakirje seurantakoodilla. Postikulut 7,30€, toimitusaika 1 päivä.

Kun tilaus on lähetetty, saat siitä ilmoituksen sähköpostiin. Vastuu tilauksen toimittamisesta ja kuljettamisesta on Postilla.

Palautukset ja reklamaatiot:

Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Jos et ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, otathan ensin yhteyttä sähköpostitse. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, vahingoittumaton ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee välittömästi vahinkoilmoitus Postiin.

Yhteydenotot: riika@riikatuohilampi.com

Palautusosoite:

Riika Tuohilampi

Teljänkatu 1b A 42

28130 Pori

 

Lopuksi

Riika Tuohilampi Design pidättää oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.